Angeliek Willems

Mijn naam is Angeliek en dit ben ik! Een enthousiaste en gedreven vrouw die zich ontwikkeld heeft op het gebied van coaching voor ADHD, ADD & Autisme. Waarvan deze keuze? Ieder mens is anders en daardoor uniek te noemen. Zo heeft iedereen andere genen, een andere achtergrond, andere toekomst wensen, mogelijkheden, beperkingen en kansen. Dit geldt ook voor mensen met ADHD, ADD & Autisme.

Bij deze groep mensen zal men nooit twee kinderen, (Jong)Volwassenen vinden die precies dezelfde problematiek hebben, die het op dezelfde wijze ervaren en die beiden geholpen zouden zijn met hetzelfde begeleidingstraject.

Helaas worden deze mensen “nog steeds” te vaak verkeerd begrepen of gestraft, hierin zie ik mijn uitdaging om meer begrip te krijgen voor deze mensen. Juist deze mensen kunnen zeer van toegevoegde waarde zijn voor onze maatschappij en hebben kwaliteiten die de gemiddelde mens niet heeft. Kwaliteiten zijn eigenschappen die los staan van wat we hebben aangeleerd, het zijn gereedschappen die wij tot onze beschikking hebben. Kwaliteiten hebben is niet hetzelfde als “iets heel goed kunnen”. Kwaliteiten horen bij iemand en zijn uniek.

Door mijn werk- en levenservaring in zowel verschillende functiegebieden, het buitenland dan wel bij NATO, ben ik gegroeid als mens en heeft dit mijn kijk op de wereld verruimd. Ook het werken binnen verschillende culturen heeft mij geleerd om goed te luisteren naar de mensen. Want iedereen wil graag gehoord worden in zijn eigen verhaal.

Door dit gegeven kijk en luister ik goed naar het verhaal van de mensen en bied ik ze ondersteuning bij verschillende zaken waardoor ze hun kwaliteiten beter kunnen benutten en hierdoor hun zelfredzaamheid vergroot.

Iedereen is bijzonder en iedereen verdient ook een eerlijke kans.