Angeliek Pirovano

Hallo!

Mijn naam is Angeliek en dit ben ik! Een energieke en gedreven vrouw die zich ontwikkeld heeft op het gebied van coaching voor ADHD, ADD & Autisme. Waarvan deze keuze? Ieder mens is anders en daardoor uniek te noemen. Zo heeft iedereen andere genen, een andere achtergrond, andere toekomst wensen, andere mogelijkheden, beperkingen en kansen. Dit geldt ook voor mensen met ADHD, ADD & Autisme.Bij deze groep mensen zal men nooit twee Kinderen, (Jong)Volwassenen vinden die precies dezelfde problematiek hebben, die het op dezelfde wijze ervaren en die beiden geholpen zouden zijn met hetzelfde begeleidingstraject.

Helaas worden deze mensen “nog steeds” te vaak verkeerd begrepen of gestraft, hierin zie ik mijn uitdaging om meer begrip te krijgen voor deze mensen. Juist deze mensen kunnen zeer van toegevoegde waarde zijn voor onze maatschappij en hebben kwaliteiten die de gemiddelde mens niet heeft. Kwaliteiten zijn eigenschappen die los staan van wat we hebben aangeleerd, het zijn gereedschappen die wij tot onze beschikking hebben. Kwaliteiten hebben is niet hetzelfde als “iets heel goed kunnen”. Kwaliteiten horen bij iemand en zijn uniek.

Door mijn werk- en levenservaring in zowel verschillende functiegebieden en het buiteland, ben ik begroeid als mens en heeft dit mijn kijk op de wereld verruimd.

Ook het werken met verschillende culturen heeft mij geleerd om goed te luisteren naar de mensen. Want iedereen heeft zijn eigen verhaal en wil graag in zijn eigen verhaal gehoord worden.

Door dit gegeven kijk en luister ik goed naar de verhalen die de mensen vertellen en bied ik ze ondersteuning bij verschillende zaken waardoor ze hun kwaliteiten beter kunnen benutten en hierdoor hun zelfredzaamheid vergroot.

Iedereen is bijzonder en verdient daardoor ook een eerlijke kans.

Groetjes Angeliek